Facebook Twitter RSS Email

Over ons

In 2007 kreeg Erwin van Ginkel het idee voor 2BDutch. Hij wilde internet inzetten om mensen zonder drempel Nederlands te leren. Samen met Jan-Willem Visser en Alexander Ditvoorst werd 2BDutch opgericht. Door het gebruik van video en internet is 2BDutch een makkelijke en moderne manier om nieuwe Nederlandse woorden te leren en luistervaardigheden te verbeteren. Lees verder over het ontstaan van 2BDutch.

Vrijwilligers
2BDutch wordt ondersteund door een netwerk van 50 vrijwilligers die eenmalig of structureel helpen met het vertalen van video's in verschillende talen. Zonder hen was er geen 2BDutch geweest! Wilt u ook helpen vertalen? Meld u bij ons aan!

Drempelloos Nederlands leren
Onze visie is dat iedereen zonder beperkingen Nederlands kan leren. Geld en locatie mogen geen hindernis vormen.

Erwin: “Nederland kan niet zonder samenwerking met andere landen. Dat maakt ons sterk als land. Daarom wil ik mensen helpen met het leren van Nederlands.“

Jan-Willem: “Ik ben trots op alle vrijwilligers en gebruikers die 2BDutch hebben laten uitgroeien tot één van de meest succesvolle websites om de Nederlandse taal te leren.”

Toekomst
Op dit moment wordt 2BDutch financieel ondersteund door het bedrijf Sowmedia, Ditvoorst Internet Services en Taaluniecentrum NVT. Ons doel is om 2BDutch in de toekomst financieel onafhankelijk te maken van deze organisaties. Ziet u mogelijkheden om samen te werken? Neem contact met ons op.

We wensen u veel plezier toe met onze video's!

Have fun watching our videos!
Best wishes from the 2BDutch team,

Jan-Willem Visser
Erwin van Ginkel
Alexander Ditvoorst