Facebook Twitter RSS Email

Nederlandse taal cursussen

DutchLT
DutchLT is een kleine, resultaatgerichte onderneming in Amsterdam, die taaltrainingen NT2 (Nederlands als tweede taal) en NT1 aanbiedt.

Language Coach in Wageningen
Language Coach Sophia Berkati helpt buitenlandse mensen die in de knel komen met hun carrière omdat ze nog niet zo thuis zijn in de Nederlandse taal en gewoonten. Door hen te helpen deze snel onder de knie te krijgen door middel van lessen en coaching, helpt ze hen een succesvolle carrière op te bouwen in Nederland

Nederlands leren in Bangkok
Deze website is voor mensen die Nederlands willen leren in Bangkok, of die zich willen voorbereiden op het inburgeringsexamen buitenland ook wel genoemd het Basisexamen Inburgering.

Taal Actief in Venlo
Taal Actief onderscheidt zich door specialisatie in NT2, persoonlijke coaching, flexibiliteit en een gunstig tarief voor particulieren en bedrijven. De persoonlijke aandacht voor leerstijl en studiedoelstellingen verhogen de effectiviteit van de taaltrainingen. Taal Actief biedt ook taaltraining via e-mail aan.

Katakura/WBLC in Amsterdam
Groepscursussen tot maximaal 6 cursisten. Er zijn wekelijkse cursussen (1 of 2 keer per week) en weekend cursussen.

NedLes in Amsterdam
Nederlandse les voor hoogopgeleide anderstaligen. NedLes biedt ook een cursus aan via e-mail en internet.

Bekink Taaltrainingen
J.W. Bekink Taaltrainingen in Rotterdam, heeft u cursussen Nederlands/ NT2/ NT1 en Duits te bieden, met Engels als eventuele ondersteuning. Veelal wordt er op de zakelijke markt gewerkt, maar anderszins is ook mogelijk. Trainingen 1-op-1 of in kleine groepjes. Zoek!

Joost Weet Het!
Joost Weet Het! biedt een cursus aan die past bij je persoonlijke behoeftes. Dit betekent meer dan alleen Nederlandse lessen. Het gaat ook over hoe je je  weg in Nederland kan vinden.

ILC Talen, Rotterdam and Waalwijk
Dit instituut verzorgt taal cursussen en workshops, op maat gemaakt. Individuele coaching en in groepen, intensieve of spoedeisende lessen. Klassen "In Company" of op een van hun locaties. Alles hangt af van wat u zoekt. Expat coaching en cultuur opleiding, vertaling en taalcoaching; ILC Talen heeft het allemaal!

ABC-Linguist in Kesteren and Didam
ABC-Linquist.nl verzorgt NT-2 onderwijs voor hoog opgeleide volwassenen. Ze verzorgen zowel individueel als groepsonderwijs, waarbij opgemerkt moet worden dat er met kleine groepen van maximaal 4 a 6 personen wordt gewerkt. Voorts verzorgt ABC-Linquist.nl “in Company” lessen NT-2.

Taalpro in Amersfoort
Taalpro verzorgt trainingen Nederlands als tweede taal (NT2) op alle niveaus voor bedrijven en particulieren. Daarnaast geeft Taalpro conversatietrainingen Duits en Frans.

Roc
Hier vindt u alle cursussen NT2 in de volwasseneneducatie in Nederland.

Taalunieversum
De universitaire talencentra in Vlaanderen en Nederland kunt u vinden via deze link.

Infolijn Onderwijs
Hier vindt u vooral privé-organisaties waar kinderen en volwassenen Nederlands kunnen leren tijdens de zomervakantie (juli, augustus, september).

Roosnaeff
Ik geef cursussen Nederlands voor alle niveaus: van absolute beginners tot vergevorderden. Voorbereidende trainingen voor het inburgeringsexamen en het staatsexamen NT2 (programma I en II). Daarnaast ontwerp en geef ik volledig op maat gemaakte individuele of groepscursussen gebaseerd op de wensen van een cursist een bedrijf of organisatie.