Facebook Twitter RSS Email

Informatie over Nederland

IamExpat
IamExpat is een online hulpbron platform voor expats van alle kleuren, vormen en maten die woonachtig zijn in of van plan te verhuizen naar Nederland. Het biedt praktische informatie over de carrière, huisvesting, officiële aangelegenheden, onderwijs, lifestyle en nog veel meer.

A Touch of Dutch
Blog met artikelen over de Nederlandse taal en cultuur.

Begin met inburgeren
Begin met inburgeren verzameld voor u alle websites die van belang zijn om goed te kunnen inburgeren in de Nederlandse samenleving.

NL Planet
Deze website is een handige Engelstalige bron met algemene informatie en artikelen over Nederland en de Nederlandse cultuur. De inhoud van de website is geschreven door Engelstalige buitenlanders die in Nederland wonen en daarmee het Nederlandse leven van binnenuit kennen.

YourRotterdam
YourRotterdam is een uitgebreide online infomatiebron over de stad Rotterdam en haar omgeving.

TravelVideo.tv
Engelse video's over Nederland. Onderwerpen zijn: Amsterdam, openbaar vervoer, drugs, de Wallen, jeugdhotels, diamanten en de Nederlandse keuken.

Lauer's quickie tour of the Netherlands
MSNBC video (English) met een korte introductie van Nederland.

Discover the Netherlands
Website van het ministerie van Buitenlandse Zaken om kinderen te informeren over Nederland. De website is beschikbaar in het Nederlands, Spaans, Engels en Duits.

Guide Here`s Holland
Here`s Holland is een gids voor werken en leven in Nederland. Compleet, eenvoudig beschreven en bedoeld voor lezers van alle leeftijden en interesses. De gids is geschreven door expats en voor expats en  bevat allerlei bezienswaardige tips uit eerste hand.