Facebook Twitter RSS Email

Andere interessante links

Vind taalcursussen en taalscholen van verschillende talen.
Het Fulbright Center promoot educatieve samenwerking door het ondersteunen van uitwisselingsprogramma's tussen de Verenigde Staten en Nederland. De website bevat informatie over studeren in Nederland.
Vind hier taal gerelateerde websites.
Theatergroep uit Leuven. Ze maken theaterproducties voor wie Nederlands leert en geven workshops dramatische expressie aan studenten en docenten.
Het Nederlands Literair Productie- en Vertalingenfonds promoot de Nederlandse literatuur in het buitenland. De website bevat informatie over onder andere literatuur, auteurs, nieuws en evenementen.
Wil je er zeker van wilt zijn dat je een woord of zinsdeel in de juiste contekst gebruikt? Met Contextrans kan je een zoekopdracht geven naar een zinsdeel en je krijgt te zien hoe anderen dit stuk (professioneel) vertaald hebben.
Radio Internationalis een informatief radioprogramma voor Engels sprekende expats in Nederland. In de uitzending wordt tijd besteed aan expat evenementen geïnterviewd. De muziek die gedraaid wordt is gerelateerd aan het Eurovisie songfestival.
Startpagina met lallerlei links naar websites met informatie over integratie in Nederland.
Undutchables Recruitment Agency is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoog opgeleid, ervaren internationaal personeel voor internationale organisaties.
Stichting NOB (Nederlands Onderwijs Buitenland) heeft scholen in de hele wereld voor kinderen van wie minstens één ouder Nederlandstalig is.
In Vlaanderen en Brussel zijn er de Huizen van het Nederlands. Zij helpen iedereen die een cursus Nederlands zoekt op weg.

ERK 
Alle info over het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen, dat de niveaus bepaalt in het Europese talenonderwijs.
Op de website van de Nederlandse Taalunie kunt u zoeken naar personen, instellingen en opleidingen in de hele wereld.
Uitgeverij die makkelijk te lezen boeken publiceert, in eenvoudig Nederlands. In Nederland: www.eenvoudigcommuniceren.nl.